Bucurati-va de o solutie personalizata de cafea pentru biroul dumneavoastra

Oferiti un moment de placere a cafelei italiene personalului din birou, partenerilor si clientilor la un pret adaptat cerintelor bugetului dumneavoastra. Aparatele noastre mici de cafea pentru birou si gama de cafea premium vor multumim pe toata lumea din birou, indiferent de gusturile lor.

Solutia de cafea pentru birou pentru a încânta angajații, partenerii și clienții

Bucurați-vă de o soluție de cafea personalizată pentru biroul dvs.
Mai întâi ne străduim să vă înțelegem nevoile, astfel încât să putem oferi un serviciu complet de cafea la locul de muncă care să satisfacă - atât în ceea ce privește gustul, cât și costul. Chiar mai bine, nu este nevoie să vă petreceți timp monitorizând sau îngrijorându-vă cu privire la aparatul sau cafeaua dvs. Serviciul nostru continuu și asistența tehnică vor avea grijă de detalii.

Excelență în fiecare ceașcă de espresso

Alegerea Lavazza pentru cafeneaua sau restaurantul dvs. înseamnă că știți că puteți conta pe experiența oamenilor care lucrează cu cafea de patru generații. Nu numai că Lavazza furnizează produse de excelență - de la clasici mari la specialități - oferă, de asemenea, servicii exclusive și asistență completă pentru clienții care fac sute de cafele pe zi.

Gama de cafea boabe iTierra!
Este colectia de blend-uri premium dedicata profesionistilor Barista.

Gama de cafea boabe iTierra! este sinonima cu excelenta si durabilitatea pe intreg lant de aprovizionare: Rainforest Alliance Certified sau Certificat Organic, selectat cu grija si prajit usor pentru a va oferi o experienta unica de gust durabil a originilor cafelei.

Un amestec de cafea cu adevărat elegant și premium

Lavazza Alteco reprezintă cafeaua premium și autentică, cu un amestec de origini din plantații montane necontaminate care practică agricultura ecologică și respectă principiile durabilității mediului, conform standardelor UTZ.
Un amestec Arabica-Robusta de origini organice prețioase.
Din vârfurile din Americii Centrale, Lavazza a ales cel mai bun soi Arabica pentru a le amesteca cu soiuri Robusta de calitate, provenite doar din ferme de cafea organice, pentru a crea o gamă de amestecuri organice premium, ecologice și prăjite cu pricepere. 100% organic și certificat UTZ.

PlayPause
Slider